Daca ai un living dreptunghiular a carui forma te exaspereaza atunci cand vine vorba de decorare, acest articol este pentru tine. Te vom ajuta sa profiti la maximum de spatiul tau si sa il faci sa para mult mai mare si mai armonios din punct de vedere al proportiilor.

Camerele de zi dreptunghiulare se caracterizeaza prin faptul ca sunt mai lungi decat late si ca au, in general, zone de trecere. De aceea, trebuie sa optimizam spatiul, astfel incat toate elementele necesare sa incapa in el si sa lasam loc pentru circulatie.

Poti vedea mai jos diferite idei pentru a pacali ochiul si pentru a face camera de zi sa para mai mare prin diferite tehnici vizuale si configuratii ale spatiului, precum si prin alegerea pieselor de mobilier.

Aranjarea corecta a mobilierului, separarea virtuala a zonelor si diferite efecte optice pot ajuta camera de zi sa para mult mai mare si mai armonioasa. Arunca o privire mai jos la aceste idei pentru a profita la maximum de aceasta camera dreptunghiulara.

Pastreaza o atmosfera aerisita

Primul pas atunci cand vrei sa maximizezi spatiul din livingul tau este sa renunti la mobilierul vechi si incarcat care creeaza imaginea unei camere mult mai inguste. In ce priveste zona de luat masa, e preferabil sa o amenajezi intr-un capat al camerei, ca sa nu aglomerezi spatiul din fata canapelei.

Tot pentru a elibera spatiul din fata canapelei, o poti incadra cu doua masute de cafea mai mici sau cu doua taburete. Poti profita de diferite oferte, pentru a-ti achizitiona toate piesele de care ai nevoie in acelasi timp, fara sa combini elementele din mobilierul invechit cu decoratiunile moderne.

Foloseste cat mai multe rafturi

Citeste continuarea aici: Amenajarea mobilei intr-un living dreptunghiular