Din ce in ce mai multi oameni ajung sa isi achizitioneze un aparat cafea capsule, pentru care oferta este foarte variata.

Ce capsule cafea ar trebui sa alegi? Ce anume trebuie sa cauti? Care sunt tipurile de capsule de cafea.

Capsule cafea – ce tipuri exista?

Aceste capsule cafea se gasesc in magazine intr-o gama foarte diversificata, de aceea, trebuie sa acorzi atentie modului de alegere:
Espresso – atat simplu cat si dublu, precum si in alte variante care depind de producatorul specific
Cafeaua neagra – precum lungo sau americano. Capsulele de cafea neagra pot contine 100% Arabica, un amestec de Arabica si Robusta in diferite proportii sau numai Robusta.
Cafele aromate – prezente in sortimentul multor marci. Exemplele includ capsule cafea cu aroma de vanilie sau caramel.
Cafea cu lapte – capsule care iti permit sa pregatesti cappuccino, caffe latte sau latte macchiato si alte cafele cu lapte. Capsulele de acest tip contin cafea macinata si lapte praf.
Cafelele decofeinizate – cafeaua pentru un aparat cafea capsule poate fi si decofeinizata. Tot mai multe companii ofera cel putin un tip de acest tip de capsule.

Desigur, exista si alte tipuri de capsule, editii speciale si capsule de un anumit tip (de exemplu pentru espresso sau lungo) in diverse variante – de exemplu din cafea cultivata in Etiopia, Kenya sau alte locuri, ceea ce afecteaza gustul si aroma cafelei.

Cum alegi capsulele de cafea?

Citeste continuarea aici: Capsulele de cafea – ce sunt si cum le alegi? Merita sa le folosesti?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}