Tot felul de banchete corporative si alte evenimente similare sunt un pretext pentru a ne arata colegilor si superiorilor intr-o lumina complet noua. Acest lucru va permite sa renuntati la codul vestimentar rigid care se aplica in munca de zi cu zi.

Totusi, nu uitati sa asortati tinuta si accesoriile la natura intalnirii. Banchetele festive necesita si un cod vestimentar cu un nivel ridicat de formalitate si eleganta.

Ce haine si accesorii trebuie purtate la un banchet de firma pentru a impresiona prin aspect colegii si superiorii, si in acelasi timp sa fie confortabile? Ce accesorii trebuie alese pentru o stilizare eleganta, formala, pentru a o face armonioasa?

Exista restrictii de culoare pentru tinutele de seara si rochiile de cocktail? Ar trebui sa purtam intotdeauna pantofi cu toc inalt pentru un stil elegant sau putem renunta la ei pentru confort?

Rochie de seara sau de cocktail? Cum alegem hainele pentru tipul de banchet?

In functie de ora si locul unde va avea loc banchetul, trebuie aleasa o rochie potrivita. Dupa cum sugereaza si numele, imbracamintea de seara va fi potrivita pentru evenimentele care au loc dupa inserat.

Rochiile de cocktail, in schimb, sunt destinate petrecerilor de dupa-amiaza si ceva mai putin formale. Indiferent daca hainele provin de la case de moda renumite precum Lacoste sau Karl Lagerfeld sau de la mici buticuri, merita sa le asortati ocaziei. Abia atunci vor arata spectaculos.

Accesorii potrivite pentru rochii elegante de banchet

Rochiile ar trebui sa fie decorate cu accesorii adecvate, functionale. Indiferent ca este vorba de o geanta functionala, manusi sau esarfa, acestea trebuie asortate la ocazie si la rochie.

Gentile mici sunt perfecte pentru iesirile de seara, gentile mai mari sunt perfecte pentru rochiile de cocktail. Accesoriile perfect asortate vor sublinia in plus rochia atractiva purtata la un banchet de firma.

Ce culori ale rochiilor de seara si de cocktail arata cel mai bine si mai elegant?

Atat rochiile de seara, cat si rochiile de cocktail, chiar si de la designeri celebri, precum Lacoste sau Karl Lagerfeld, vin intr-o varietate de culori – atat saturate, cat si cele mai elegante.

Cand vreti sa alegeti o varianta mai eleganta, cel mai bine este sa alegeti negru clasic, rosu sau nuante de bleumarin. Pentru banchete mai putin formale de dupa-amiaza, puteti purta haine de aproape orice culoare – inclusiv cele mai saturate.

Incaltaminte potrivita pentru rochii de banchet – trebuie sa fie intotdeauna cu toc inalt?

Multe femei, in ciuda inconvenientelor, poarta intotdeauna pantofi cu toc inalt cu rochiile de banchet. Cu toate acestea, exista pantofi care vor arata la fel de elegant, dar nu va vor obosi picioarele la fel de mult.

Este suficient sa cautati lords-uri sau balerini, care pot fi purtati cu rochii de cocktail. Daca vreti neaparat pantofi ceva mai inalti – este mai bine sa alegeti un toc ceva mai stabil decat tocul cui.

5 thoughts on “Ce purtam la un banchet de firma?

  1. Acest articol mi-a schimbat complet perspectiva asupra subiectului abordat. Am realizat ca aveam multe prejudecati si ca existau multe aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum. Multumesc pentru aceasta lectura revelatoare!

  2. Am fost captivat de povestea prezentata in acest articol. Autorul a reusit sa ma faca sa simt emotiile personajelor si sa ma implic in poveste. Excelent!

  3. Mi-a placut modul in care autorul a structurat acest articol. Informatiile sunt prezentate intr-un mod logic si usor de urmarit. Este un material util pentru oricine doreste sa afle mai multe despre subiectul respectiv.

  4. Sunt impresionat de calitatea informatiilor prezentate in acest articol. Este clar ca autorul a petrecut mult timp cercetand si documentand subiectul. Felicitari pentru munca sa!

  5. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat. Autorul a reusit sa ofere o perspectiva obiectiva si bine documentata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *